Sider

fredag 30. desember 2011

Jeg elsker jula..jeg elsker stemninga.Maten. Nissene mine. Alt det røde som omgir meg.Syns jula er altfor fort over. Elsker duften av juletre i stua,i år har vi kunstig men hos andre som har ekte er det godt. Jeg elsker å tenne masse lys i jula. Tenne i ovnen. Jeg er heldig.Jeg vet jeg er heldig,og prøver å være takknemlig for det.

Her er en av de fine nissene mine,han er ikke rødnisse,men en grå nisse.
Jeg syns han er så flott,i sin fine gråe drakt og ser veldig snill ut.

Det er viktig å kose seg så godt man kan i jula,tenne masse lys og ha det varmt og godt.Jeg har slitt med tannpine i jula og med sterk tannlegeskrekk så er det ikke så greit.Men da det ble ufattelig vondt så måtte jeg ringe og fikk komme til en som var utrolig pen og grei.Han sa jeg var den flinkeste pasienten... hi,hi, da hadde jeg grått noen tårer etter å ha fått et valg om trekking av tann eller rotfylling.Det ble det siste.Så gikk jeg levende ut derifra denne gangen også.Jeg føler meg litt dum for jeg vet jo at dagens teknologi er super.Man trenger omtrent ikke føle smerte hos tannlegen. Så Karin priser seg lykkelig for at hun ikke levde for 200 år siden når tannleger ikke fantes og man måtte gå til smeden for å få utført vanvittig smertefulle tannbehandlinger.Jeg er så glad jeg lever i den tida jeg lever i.
I baren vår sitter en nisse å klager på dårlig service.. Han plinger å plinger med ikke noe får han i glasset.Hva drikker sånt folk da tru?

Slitsomt med jul syns lille Alfred.Han har vært med oss rundt omkring og han blir ekstra rolig og hviler mye nå om dagene. Min samboer har jobbet nesten hele jula,unntatt julaften.Og nå er han blitt syk.Jeg har hatt tannpine og vi har gått å hangla begge to.Jeg sliter med tett nese og øye mitt er vondt og det rinner konstant.Syns litt syns i Alfred som ikke har fått lekt så mye og fått så mange langturer som han ønsker seg.

Her ligger han under treet rett etter det ble satt opp. Han ble dusja på lillejulaften og sprang rett ned og rista seg under treet. Det likte ikke mamma,for treet står i ei bøtte med sand og stein. Men ellers går dagene som normalt her.Imorgen er det den siste dagen i 2011.Jeg ønsker alle en riktig god nyttårsaften.

2 kommentarer:

 1. kjære karin! så synd at du og mannen er sjuke no som det er jul! skulle faktisk ha vore ulovleg...godt at tanna di er fixa! fint og julete hos deg. her er det minimalt med julepynt, og no er jo jula over. klem alfred frå meg!

  takk for året som gjekk, for alle fine ord og smil frå deg! tusen takk!

  god klem frå elin! :)

  SvarSlett
 2. Godt nyttår, Karin! Håper formen kommer seg for dere begge, og at Alfred får løpe seg passe sliten før rakettene begynner å bråke. Lukas bryr seg ikke noe om smell og bråk, heldigvis.

  Klem fra oss på haugen!

  SvarSlett