Sider

søndag 13. mai 2012

Mai


Jeg elsker mai..Det er en fantastisk måned..Har vært i 2 flotte konfirmasjoner og sett flotte konfirmanter. Her er 2 av de ....

Gøran som ble konfirmert 5.mai. Og Marie som ble konfirmert 12.mai.
Marie har en flott grønn trønderbunad.
Ellers har vi det bare fint.Alfred har det bare fint han også.
Vi har hatt noen dager som har minnet om sommer..Da har Alfred fått spise ute.
Alfred var på utstilling i slutten av april og der ble han nummer 2 som beste hannhund. En stolt mamma og pappa, siden dette var første ordentlige utstilling og hun som er oppdretter skulle gå med han i ringen men så skar det seg og pappan måtte gå.Det er modig gjort,for de fleste som går med sine hunder har gjort dette mange ganger.Og Alfred skulle gå aller først også så det måtte øves litt i minuttene før det starta. Denne flotte sløyfa fikk Alfred.
Syns Alfred er snill med meg når han legger seg sånn til rette slik at jeg bare kan knipse bilde av han.

8 kommentarer:

 1. Vakre Alfred! Han er så fin og flink! Og fine konfirmanter!

  klem,
  e :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja han er et naturtalent...hi,hi..og pappan også...ha,ha... Jeg stod på sidelinja.Å heia dem fram.

   Slett
 2. Så moro at du fant meg på FB Karin:)
  Flotte konfirmanter. Vi var i konfirmasjon i Danmark for tre uker siden til nevøen til Tommy. Kjempehyggelig.
  Skjønner godt at dere er stolte foreldre altså. Skjønne Alfred:)
  Håper du har en fin kveld.
  klem fra meg!

  SvarSlett
 3. Så utrolig morsomt at Alfred fikk så fin premie på utstilling! Vi gratulerer så mye.

  Enig i at mai er en fin måned ja, det er liksom nå optimismen skal begynne å bli virkelighet. Håper på flere dager som i dag, for nå har det vært kaldt lenge nok!

  Bror Lukas ligger i sofaen her i sedvanlig opp-ned-positur og bryr seg ikke så mye om noenting. Men snart skal han vel ut og sjekke damer igjen - det er et par snertne sneller i nærheten som han er veldig begeistret for :)

  Ønsker dere fin uke og nasjonaldag (vi drar på hytta) - og så håper jeg vi kan sees igjen snart!

  Klem

  SvarSlett
 4. Tusen takk for det! Er ganske så fornøyd med det rommet. :)

  Her har mai vært både og, men i dag skinner solen. :)
  Gratulerer så mye med 2- premie!

  Klem

  SvarSlett
 5. Du beskriver din opplevelse av 17 mai så godt at jeg nesten får dårlig samvittighet her. Jeg har barna, og de er så fine at det gjør vondt. Vondt å ikke ha noen å dele gleden over det med. Men jeg har DEM!

  Livet føles ikke rettferdig bestandig, men takk for at du gav meg en skikkelig tankevekker i forhold til hva jeg har å være takknemlig for.
  Jeg håper du får en flott 17 mai, hvor du gleder deg over det du har!

  Stor klem

  SvarSlett
 6. Om du ikke mente det så gav du meg en tankevekker jeg er glad for at jeg fikk. :) Og ja, det er mange som er ensomme på dager som dette! Derfor skrev jeg også innlegget, i håp om at kanskje noen som ikke tenker over at de har noen slike rundt seg kommer på å be dem med. Eller tenker på det ved neste anledning. For det betyr så mye, dager man føler seg litt lost, at NOEN tenker på deg. Det er få ting som varmer mer! :)

  Håper du har hatt en fin dag! Her ble den bedre enn jeg fryktet. Mine foreldre ble med på skolen etter vi hadde spist, så jeg slapp å stå alene. Og det gjorde godt! :)

  Klem

  SvarSlett
 7. Takk for det! Nå har det jo utviklet seg til en hobby å holde på slik. Da "tømmer jeg hodet" og konsentrerer meg om arbeidet. Så det er på en måte min form for meditasjon å drive på i huset. :)

  Men det hender nok at jeg skulle spurt om hjelp. Min far var rimelig frustrert en dag, fordi jeg hadde forsøkt å få på plass en glassplate alene. Jeg hadde hatt den stående så lenge at jeg hadde glemt at den veide nesten 100 kilo... og jeg knuste den derfor i forsøket på å løfte den. (Godt gjort å knuse herdet glass med tykkelse på en centimeter i grunnen. ;))
  Da fikk jeg kjeft! Og min far sa "Jeg er skikkelig fortvilet over at du ikke våger å be meg om hjelp... er jeg så vanskelig å be?"
  Da måtte jeg innrømme at jeg overhodet ikke er redd for å be om hjelp, men jeg tror oppriktig at jeg kan klare alt selv.

  I noen tilfeller er jo det en god egenskap... men som du ser, ikke i alle anledninger! ;)

  Ønsker deg en flott helg! :)

  Klem

  SvarSlett