Sider

onsdag 14. mars 2012

Hei


Hei alle sammen...

Jeg har ikke så mye å blogge om for tida.Ikke har jeg vært på noen spennende turer,ikke har jeg pusset opp noe,ikke har jeg handlet noe annet enn mat.Ikke har  jeg noen outfits å vise heller. Tida går til litt jobbing,husarbeid,søking på jobber og springing fra ett intervju til ett annet.

For at det ikke skal bli totalt kjedlig her må jeg vise fram noen gamle bilder da.

Mars er en merkelig måned.Det er liksom både vår og vinter om hverandre.Man vet aldri hva som venter en når en står opp. Vi har hatt mye snø her i Trondheim men den har jaggu meg regna bort mye av den altså.Det er så deilig se asfalt og tenke at man snart kan ta fram småsko og scooter og droppe skjerf å luer og tykke jakker.Så glemmer man at allergi med alle sine plager også er rett rundt hjørnet.
Elsker dette vinduet mitt.Og det utydelige bilde er av min pappa i midten,da han var en guttunge.

Jeg har ei hylle på stua hvor jeg har den skjønne gutten min sittende.Han er jeg veldig redd for..Har også to ting jeg har arvet etter morfar.
Det ene er en liten kommode med 3 skuffer. Supersøt! Det andre er jeg litt usikker på,det går an åpne den bak.Lurer på om det er for å ha en klokke inni den.Har lyst lage meg en klokke selv, med visere og tall i papp og feste den i åpningen. Har tenkt på det i ca 5 år nå så...Husker jeg tidligere ikke likte de for jeg er litt sånn at ting enten skal være hvitt/grått eller sort. Men disse gjør man ingenting med.Noe må være sånn det er.Syns de er litt spesielle. Artige ting å ha iallefall..

3 kommentarer:

 1. Så artige arvestykker, Karin. Jeg ville også gjette at det er meningen å ha en klokke inni den runde dingsen. Ta deg en tur på en bruktbutikk (Tordenskjold eller Fretex eller noe sånt) og se om du finner en gammel vekkeklokke som har skive i riktig diameter - kanskje du er heldig? :)

  Lukas hilser til Alfred, og jeg sender en klem med ønske om fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 2. Takk for kompliment for mitt bad/vaskerom! :) Ja, det er 1 million ganger hyggeligere å se at gjester går inn der nå, og hele forandringen kostet meg knappe 3000 kr. Så jeg er storfornøyd på flere måter. :)

  Mai er visst en merkelig måned det også. I dag har det vært vår, sommer, høst og vinter her, i løpet av få timer. :S Når jeg kikker ut nå er det helt utrolig at jeg satt på terrassen i t- skjorte tidligere i dag.
  Men det går rette veien! :)

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei hei:)
  Hvordan går det med deg?
  Bare innom for å ønske deg en god helg.
  Klem fra meg!

  SvarSlett