Sider

mandag 7. september 2009

Brønnøysund

Min samboer har motorsykkel. For noen helger siden kjørte vi nordover langs kysten. Det var jeg som ville vi skulle dra nordover. Det er så lett å glemme nord-Norge,men gurimalla. Jeg blir så glad i landet mitt når jeg ser hvor vakkert det er. Vi kjørte til Brønnøysund. Overnatta der. Vi hadde kjempefint vær hele veien oppover. Da vi skulle dra hjem igjen var det litt regn å litt sol. Det er en fantastisk opplevelse å få se landet sitt på en motorsykkel.

Brønnøysund er det lengste nord jeg har vært. Utrolig nydelig var det der. Vi hadde kjempefint vær. Sommertemperatur var det også. Vi gikk langs kaia å så på båtene å vannet som var så utrolig fint. For et vakkert land Norge er. Neste sommer skal vi kjøre sykkel til Nordkapp,gurimalla,det blir noe det. Jeg tror det er vanvittig fint der oppe i nord. For en natur å for et folkeslag. Gleder meg veldig.

2 kommentarer:

 1. Hoi! Jeg har bodd både i Bodø og i Tromsø på grunn av studiene. Moro å se litt av Norge mens man kan! Tur til Nordkapp blir sikkert bra :) Ps: stor Fretex-butikk i Tromsø, verdt et besøk om man liker loppis og interiør. Men ikke mye plass til møbler på sykkelen kanskje? ;)

  Stine

  SvarSlett
 2. Hei
  Jeg vet at det kommer noen liknende skøyter i det nye heftet fra Tilda men denne skøyten har jeg tegnet selv på frihånd. Passet bare på at de passet til meiene.
  Jeg klarer ikke å sette meg ned når jeg er syk for da kjenner jeg etter hvor jeg har vondt. Å da blir jeg plutselig enda sykere. Disse skøytene ble laget i dag og jeg må innrømme jeg er hundre ganger bedre i dag enn i går:)

  SvarSlett