Sider

torsdag 3. desember 2009

Førjulstid


Snart er det jul å tida går fort,noen syns kanskje den ikke går fort nok mens andre syns den går altfor fort... Jeg er vel sånn midt i mellom,jeg elsker jula å liker å pynte huset å er veldig glad i julemat å gleder meg til å gi bort gavene jeg har kjøpt. Men man må jo ikke glemme julens budskap oppi all galskapen,å bry seg om andre å være glad for alt man han å være takknemlig å kanskje ikke bruke så mye penger på tull å tøys å gi til de som trenger det.


Jeg har kjøpt svibler å 2 vaser på Ikea som de passet fint i. Da vi var i Frankrike i sommer datt det ned store kongler fra trærne,å siden jeg elsker kongler så ble de med hjem. Nå ligger de rundtomkring i huset å pynter opp.


Har også pyntet et lite kunstig juletre som står i kjellerstua med lys å kuler i sølv.Tidligere i år kjøpte vi en kjøpmannsdisk som var malt hvit for 500 kroner,ære være Finn.no,jeg syns den er kjempefin,den pyntes etter årstiden,nå er den julepyntet. 

Disse to figurene har jeg hatt i mange år. Det er en slags engel å en sau,de står godt på egne ben. De er kanskje ikke helt juleaktig men de settes kun fram i jula. Nå verker arma igjen så nå må jeg avslutte. Ha en fin førjulstid alle sammen.

2 kommentarer:

 1. Hei Karin! :) Så fint du har pynta! :) Ville berre sei at du kan bli med på GiveAwayen heilt fram til julaften! Så det er berre å klikke seg inn på det innlegget, og leggje att ein kommentar. Så er du med i trekninga! :)

  Håper du føler deg bedre i arma di!

  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 2. Hei Karin
  Så koselig at du ville være med på giveaway`en min :o) Så nydelige svibler, jeg har ennå ikke fått kjøpt meg slike. Tenkte at jeg skulle prøve disse i år, har ikke hatt slike før… men de er veldig dekorative da :o) Kjøpmannsdisken din ble nydelig (ja en kan gjøre noen kupp på Finn) :o) og de var kjempesøte engelen og sauen din – syns de passet godt i juletiden jeg. Jeg syns tiden går så alt for fort (men det er generelt hele året!) men gleder meg til jul, til å være sammen med familien min og mye god mat. Jeg stresser ikke, det som jeg ikke får gjort blir som det blir… det blir no jul allikevel :o)
  Ønsker deg en fortsatt fin søndag og advent, og takk for alltid så koselige hilsener. Det varmer :o) Stor klem fra Mette

  SvarSlett