Sider

tirsdag 8. desember 2009

Oppussing å hundepassing...

Da vi flyttet inn i rekkehuset vårt så kunne det likesågodt stått i annonsen at det her var et stakkarslig hus som trengte omsorg å noen som brydde seg. Å det fikk det! Vi har pusset opp å pusset opp å er ikke ferdig enda. Nå stod et tragisk barnerom for tur. Det var malt lyseblått,kanskje fint for en liten baby som liker en lys,lys blå farge,som er litt utvannet, men for en gutt på 12 år... nei.... Å alt av møbler var klar for søppeldynga,ingenting som kunne selges på finn engang.Det sier vel litt. Vi er litt etterpåkloke å har mange ganger glemt å ta et før-bilde,det anbefales til alle som pusser opp. Så man kan kikke på hvorfor man bruker tid å penger på oppussing. Men vi tok noen bilder som viser rommet da det var tømt.

Det viser den ekle blåfargen å da vi hadd bært opp over 20 veggplater. De ble festet til veggen å malt i eggehvit. Det ble kjempelyst å fint. Gutten fikk masse nye møbler å nye Rosenborg gardiner å en skrivepult kjøpt på finn som skal beises etterhvert.Jeg malte vindueskarmene hvite,resten av huset er malt men disse karmene stod igjen. Her er et bilde av rommet når det er ferdig å møblert.Rommet går for det meste i svart å hvitt,å har litt tøffe møbler å interiør som passer for en gutt. Både oppusseren å eieren av rommet er kjempe- fornøyde. Rommet er lyst å trivelig. 

Gardinene er ikke hengt opp enda på disse bildene men siden vi bor i Trondheim så ble Rosenborg gardiner passende. 


 
I overskriften min står det hundepassing. Det er mange som viser fram hunden sin i bloggen sin å jeg er mange ganger misunnelig,det blir vel litt sånn siden man ikke har unger,da er en hund koslig. Vi tenker på hund til våren,men til da så låner vi en hund som heter Wick.  Han er en Cairn terrier. Det blir vel en slik hund på oss. Han er veldig snill,å noe av det viktigste for meg,han røyter ikke. Han bestemmer selv om han vil fotograferes,å er ikke helt villig bestandig.Men her var vil heldige.


 
Er han ikke fin? Han er skikkelig sprek å elsker å være ute. Han er sta å elsker å sove i senga vår. Skjønner han godt jeg,om jeg måtte velge mellom et bur å ei stor å god seng.

Nå verker arma igjen,huff å huff...Må ta pause. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar