Sider

torsdag 3. desember 2009

Ventetid med vond arm...


Jeg har en vond arm,som gjør at jeg omtrent ikke kan sitte på pc`n min. Men skal prøve et lite innlegg. Det er desember å dagene går veldig forte. Idag er det blitt 3.desember. Det er litt snø her i Trondheim,ikke alle er fornøyde men jeg syns det er veldig fint å gir god julestemning.

Ikveld har jeg puslet litt med amaryllis å kongler. Har laget noen oppsatser i glassvaser med amaryllis å pyntet med kongler, mose å julekuler. Det ble riktig så vakkert. 


Nissejenta på bildet har fått kommet fram i stua,enda hun,ifølge min samboer,er å regne som en nisse,å skulle egentlig ikke fått kommet fram før til jul,men hun er veldig søt da,å det er så fint å sette fram noe rødt. Det meste i mitt hus er hvitt eller sort.. Litt farger er bare så fint. Nå skriker armen igjen. 

Må vel ta natta nå å kvile den.Håper virkelig den ikke har tenkt å holde på sånn veldig lenge.

1 kommentar:

  1. Hei Karin
    Ja så sant så sant... Livet er ikke alltid så rettferdig, og det er mange som har det vondt og vanskelig.
    Tenner mange lys jeg også, fint å bry seg litt om det som skjer rundt seg!

    Så koselig med masse pynt og blomster, og ikke minst kjempesøt nissejente… Koselig å slappe av med litt førjulspusleri… er som du sier, får litt julestemning… Skal prøve meg på litt slikt jeg også, litt nærmere jul, er ikke helt i form for tiden. God bedring for deg og armen din. Koselig at du titter innom siden min, setter stor pris på det. Ønsker deg en fortsatt fin uke Karin. Klem fra Mette

    SvarSlett