Sider

fredag 12. mars 2010

Endelig fredag..

Endelig fredag å jeg har fri helt til mandag :-) HERRLIG!!!!


Akkurat nå ligger Alfred i gangen å knurrer å bjeffer mot valpen han ser hver gang han er uti der.Merkelig med den andre hunden som gjør akkurat det samme som han..å han er umulig å få tak i...

Kjøpte meg noen glassvaser i forskjellige størrelser å plasserte tulipaner som jeg fikk av en venninne oppi dem,syns det ble så fint.


Siden jeg har dilla på lykter så ble denne lykta med meg hjem en dag.Den er kjøpt på Plantasjen. Den henger nå på veggen med et rosa lys inni. Syns den er kjempefin! 

Disse bildene av Alfred er tatt idag,før klokka 9 så har vi rukket å gå tur,spist mat begge to,kost å lekt masse.Siden jeg er et B-menneske så er det litt rart å ha gjort så mye så tidlig men Alfred får meg opp om morran. Han er veldig energisk å skulle vel gjerne hatt barn som hadde lekt med han litt oftere enn han får.
Kjøpte disse bokstavene på Kremmerhuset,de er ganske lette å det er synd de ikke hadd flere,de hadde bare noen få bokstaver.Men de hadde min å de hadde Alfred sin.Så da ble det A og K. Alfred og Karin.


2 kommentarer:

 1. Hei Karin, og tusen takk for alltid så koselige kommentarer inne hos meg. N.Y.D.E.L.I.G den lykta du har kjøpt deg!!! og herlige tulipaner ♥ Herlige bilder også av lille Alfred… ja, disse små er noen energiske propeller :)) men så herlig da…. Og så mye selskap det er i dem… Ønsker deg en strålende fredag og helg. Klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Heia :o))

  Elsker lykter jeg oxså , og den der var nyyydelig also!! Jeg vil oxså ha en sånn hehe ♥

  Flott det var med 3 vaser på rad med tulipaner ...nyyydelig!!

  Ønsker dej en herlig helg ♥

  Klemmer fra mej ♥

  SvarSlett