Sider

lørdag 13. mars 2010

Helg

Alfred er et skikkelig matvrak,han kan simpelten ikke få nok,når vi skal spise så kan ikke han ligge i soffan for da går han over bord å alt som er for å komme til maten.

Han strekker seg opp å snuser å snuser å håper noe faller på gulvet for da går det rett i hans mage. Men dette går jo ikke,han har sin mat, vi har vår mat. Men søt det er han da. Se det blikket,det kan smelte stein det. Men ingen mat å få her i gården.Han får griseører men de gjømmer han rundt omkring i huset,han kan holde på ganske lenge å gnage på et så jeg syns det er rart han gjømmer de.Blir som regel jeg som må gå å lete etter dem.

Jeg er veldig glad i tulipaner,de minner om vår og det liker jeg.Syns det er fint med mange farger i buketten. Ønsker alle som leser dette en riktig god helg.7 kommentarer:

 1. Ååååå for et søtt bilde da!!! ♥ Nydelig voff hehe...

  Tuuusen takk for koslig kommentar og for att du stikker innom bloggen min, kjempekoselig! Setter stor pris på det♥

  Ønsker dej en koselig helg videre Karin♥

  Her blir det hjemmekos og FARMEN på menyen hehe..:o)
  Er ferdig å pusse opp på loftet nå , 3 soverom og 1 gang og 1 loftstue...skal bli morro å få på plass møbler og diverse over helgen♥

  Klemmer fra mej♥

  SvarSlett
 2. Kjekt du likar bloggen min :-)
  Alfred din er berre skjønn.
  god helg!

  SvarSlett
 3. Det er nesten komisk hvor like Alfed og Lukas er :) Vi ser at Lukas kommer til å bli en del lysere i pelsen nå som vi har fått bort litt "fjon", men det er jo bare greit. Vi er ganske heldige med at Lukas ikke tigger ved bordet, men han oppdager jo mer og mer at det er noe interessant som foregår. Er i alle fall ganske streng med at han ikke får noe av vår mat. Bestefar skjønte ikke hvorfor han ikke kunne gi ham en "godbit" men da måtte vi være streng med ham også.

  Artig å lese om Alfred og speilet :) Lukas ser en kjekkas i gangen han også, vi har en hel vegg med speildører der, så det har tatt litt tid for ham å slutte å være sinna. Tror fortsatt ikke han forstår helt hvem det er :)

  Ha en nydelig helg videre!

  SvarSlett
 4. Hei Karin! Takk for fine helsingar! Kjenner på meg at det nok ikkje blir så mykje blogging den næraste tida framover, men eg er nok innom av og til! Skjønn denne vesle Alfred`en dokkar! :) Sikkert viktig å lære han gode manerar allereie no!

  Ha ein fin fin søndag!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 5. Hei Karin! Blir aldri lei av skryt! Tusen takk! :) Men bilda i dag blei ikkje så gode, for det snøva tett når eg tok dei. Håper du har det fint! :)

  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 6. Hei,

  skal dere reise bort siden dere har fått rabiesvaksine? Vi må til dyrlegen en tur igjen vi også, Lukas klør seg så mye at vi begynner å lure på om han har skaffet seg husdyr...

  Og ja, han gjemmer griseørene sine og glemmer hvor de er. Kanskje de sparer? Vi har blitt litt mer restriktive nå, i øyeblikket har han ingen, men en stund fløy han rundt med tre-fire stykker. Jeg leste at de både kan ødelegge apetitten og at de kan være fetende... Sikkert greit med måte, han skal få ett en gang i blant tenker jeg.

  Vi har også tatt bort mesteparten av lekene, og kjøpt en "kong" med snor som han gjerne får i stedet for godbit - kjempepopulær. Det var noe vi lærte på valpekurset, og det virker faktisk. Fortsatt VELDIG mye trening igjen, men det mangler i alle fall ikke verken evne eller vilje til å lære :)

  SvarSlett
 7. Hei!

  Så koseleg at du tok en tur innom bloggen min og takk for kommentar. Veldig søt hund du he.
  Puseline fer også rundt og maser vis vi skal spise også. Ho er sikkeleg bortsemde.

  SvarSlett