Sider

onsdag 3. mars 2010

VINTERFERIE MED ALFRED

Jeg har vinterferie denne uka,det er godt samtidig som jeg passer en vilter å ekstremt nysgjerrig valp.Han er med på det meste å vil gjerne hjelpe til med alt jeg skal foreta meg.Har hatt fri i 5 dager nå å ikke fått gjort så mye.Her ligger Alfred å slapper av foran ovnen.Han liker visst varmen å kan ligge å stirre inn i flammene... Han liker å være i soffan å er fotogen når det passer han. Vi kommer oss masse ut på tur,han er veldig sprek men han blir bært av å til for han er jo en valp.
 

5 kommentarer:

 1. Han er så søt! :) Og du har no klart å få han med på bilder også! Han lærer seg nok å smile fint inn i linsa til slutt? ;) Angåande snekringa mi; så er det med liv og lyst, men lite peiling... Har fått meg kappsag, og det hjelper på. Men eg trur nok ikkje eg skal slå inn på det yrket, nei...

  Ha ei god natt, og ein flott torsdag!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 2. Hei Karin,

  så artig at du blogger om Alfred og du verden så lik han er Lukas! Ser du allerede har nappet ham - hvordan var det? Vi skal ivei neste uke, og er veldig spent. Lukas er skikkelig "lurvepels" nå i alle fall, så det blir greit med litt kyndig hjelp første gangen. Jeg kjenner meg forøvrig veldig igjen i beskrivelsene av "liten og tøff" og turene opp trappa. Vi har kjøpt trappegrind i dag, det har vi ikke hatt siden ungene var små :)

  Nå har jeg lagt inn bloggen din hos meg sånn at jeg kan følge riktig godt med - vi sees!

  Hilsen Grete & co

  SvarSlett
 3. Hei Karin, så koselig å høre fra deg:) Artig å treffe på gamle kjente i denne bloggverden.
  Koselig blogg du har, nydelig liten hund dere har fått i hus.
  Håper du har det bare fint! Nyt helgen
  Hilsen Trude på Nardo:)

  SvarSlett
 4. Tuuusen takk for koselige kommentarer på bloggen min, så hyggelig at du titta innom da, og da måtte jo jeg inn til dej og se :o))

  For en søøøøt voff!! hehe...og en flott blogg med mange flotte bilder..

  Legger dej til innpå bloggen min jeg da :o))

  Ønsker dej en super flott søndag Karin :o)

  Hopp & Sprett fra mej :o))

  SvarSlett
 5. Hei Karin…
  Takk for hyggelig hilsen :o) koselig at du titter innom… Så herlige bilder du viser av Alfred, han er bare supersøt… det er så mye glede i disse herlige firbente ♥ Du jeg lurte på hvor du har fått tak i den nydelige 5-armers lysestaken? – nydelig flott? Ønsker deg en superflott uke som kommer, stor klem fra Mette

  SvarSlett