Sider

torsdag 15. april 2010

POKAL

Sjekk hva jeg har fått fra Mette da! En stor pokal....Superduper koslig syns jeg,føler ikke det er helt fortjent men... jeg bukker å takker å er veldig glad.Tusen,tusen takk Miss Mette. (Sorry men jeg har ikke lært meg å linke til andres blogger...) Miss Mette har en FANTASTISK BLOGG!

5 kommentarer:

 1. Hei!
  Tusen Takk for komentar på min blogg!
  Kattane mine har det veldig bra og dei lig og kosa seg i broren mi si seng

  Klem Lille Victoria

  SvarSlett
 2. Hei Karin! Takk for så gode ord! Eg trur du er den første på jorda som meiner eg er fotogen? :))) Var faktisk veldig skummelt å leggje ut dette innlegget med bilda. Men eg har fått så mange fine helsingar, at det var verdt det!Gratulerer med award! Klart du har fortent han! Her skal du få eit tips. Når du lagar blogginnlegget, kan du merke den delen av teksten du vil ha kobling til f.eks. Miss Mette. Merk dette. Trykk på kobling øverst mot høgre. Det er lurt å ha oppe den sida du vil hente http adresse frå i eit anna vindu. Merk denne øverst på sida til f.eks. Miss Mette. Lim inn denne på linja i koblingsruta. Trykk OK. Og vips, så har du ei kobling! Sei frå til meg viss det var noko du ikkje forstod! Kanskje var dette tullete forklart!

  Ynskjer deg ein flott fredagskveld Karin!
  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 3. Hei vennen ♥ ☺

  Gud so go du e!!! Tatt dej tid tid å lese gjennom heile bloggen!!!!wow ☺

  Ja ej håpa du likte no litt av det du såg da..hmmm so du lika engla du oxså ja ☺ Ka type du lika da? Lika du slike som den største ej he hengendes under taket ? Den er veldig mørk , har en til av den , men den er mye lysere :))

  Engla og madonnafigura og kors e ej fryktelig svak for!!! ♥

  Ej ønske dej ei herlig helg en gang til ♥ Og gratulerer med AWARD!!!! ♥ Konge!!

  Klem ♥

  SvarSlett
 4. Hei Karin ♥

  Du jeg holder på å lage til noen lister osv over mine følgerer...ikke alt stemmer..så finner jeg ikke dej? Følger du mej ? Jeg bare lurte ser du...for jeg finner ingen karin :))

  Alle som følger mej legger jeg på egen bloggliste inne på bloggen min..og så går det ikke opp antallet der med antall følgerer osv bla bla...og jeg er jo litt perfeksjonist hihih...vil alt skal stemme ♥

  klem fra Hege ♥

  SvarSlett
 5. Hei snuppi ♥

  Tuuuusen takk vennen ♥ Kjekt du liker stilen min da ☺☺

  Nå finner jeg Karin thun på siden min ♥♥ Ble kjempeglad!!!!!!!!!!!

  Forstår egentli ikke ka ej tenkte på....men ej va so sikker på att du følgte mej ser du...og ingenting stemte på papira mine...og ej fant ingen karin...men det ordna sej etterkvart og no e listene "nesten" 100 prosent ♥

  Ej må no ønske dej ei herlig ny og flott uke ♥

  No e det nattinatt her me mej ☺

  Klem ☺

  SvarSlett