Sider

lørdag 14. august 2010

Alfred er 8 måneder idag

HEI ALLE SAMMEN,JEG ER 8 MÅNEDER IDAG
Her er jeg ute å bjeffer litt..jeg ser kanskje litt farlig ut men jeg er snill som dagen er lang.

Her er jeg ute på tur sammen mamman min.Skulle ønske hun kunne vært litt sprekere for jeg vil springe fort å jeg elsker å springe etter henne når hun løper men hun løper sjelden å hun springer ikke så fort som meg.

Her måtte jeg posere foran rokken hennes som hun prøver selge på finn men det er ingen som er interessert.

Her er lille meg å mamman min da det var bestemt at jeg skulle bo hos henne å pappan min.


6 kommentarer:

 1. Skjønningen! Gratulerer med dagen Alfred!
  Hels mamman din! :)

  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer så masse med åtte-månedersdagen :) Jeg synes det ser ut som Alfred har blitt litt rødskjegg? Lukas er ganske rød i pelsen, men ikke i fjeset, mest på nakken.

  Skulle så gjerne kjøpt den rokken din hvis jeg bare hadde et sted å ha den - synes de er kjempeflotte! Spørs om jeg må bearbeide gubben litt

  SvarSlett
 3. Hei snuppa ♥

  Takk for kommentarer da ♥ Du er så snill , beklager att jeg er såååå treg for tiden å skrive , jeg er så stressa ;))) Fy flate så flott den holderen ble!!!! Digga fargane som du brukte...fy søren så lekker ♥

  Å Alfred er bare sååååå skjønn da , lille koseklumpen din ♥ Ja tiden går fort....vokser til ja...hehe...har en gutt som blir 19 år nå om 2 mnd...blir litt satt ut da ja , når jeg tenker på att det er 19 år siden jeg gikk der med en kulemage hehe...:)))

  Håper alt står bra til med dere alle 3 der hjemme ♥

  Klemmmer ♥

  SvarSlett
 4. Hei igjen Karin, skjønner at det er litt rart når lisj-guten er satt bort ja, jeg blir smårar bare etter noen timer uten Lukas jeg. Vi skal låne ham bort om to uker, da skal vi i barnedåp og han på utstilling! Vi klipper ikke klørne selv, jeg gjorde det i starten, men var uheldig én gang så han begynte å blø, og da bestemte jeg "aldri mer". Vi drar innom dyrebutikken på Lade hver tredje uke, det er verdt en femtilapp å få det skikkelig gjort synes jeg.

  Kos dere masse på tur!

  SvarSlett
 5. Hei du, og takk for hyggelig kommentar hos meg. Du lurte på hvordan det gikk med Kira, og det gikk fint med henne. Hun brukte ca 2-3 uker på å bli ferdig med depresjonen, hun var på samme viset da mine foreldre kom hjem. Men det var nok en etterdønning etter løpetiden. I våres ble imidlertid Kira omplassert. Mine foreldre hadde ikke energi til å ha henne, så etter 4 år ble fikk hun ny familie. Det var mange som ville ha henne, men mine foreldre var kresten på hvem som fikk henne. Det var en turglad familie med barn i slutten av tenårene som fikk henne. Der har hun det som plommen i egget ;-) Men du verden som jeg savner henne. Har nesten abstinenser av og til …
  Så kos deg med Alfred og ta godt vare på ham. Han ser ut som en skikkelig go’ing.
  Ha en fin helg.

  Hilsen Marit

  SvarSlett
 6. Hei! Takk for fin kommentar! Så godt å høyre at du og Alfred er ute på turar og opplever verda med åpne auger! Eg er nok ein slik person eg også. Har vore mykje sjuk, og vore prega av sorg og tristheit. Trur ein ser verda med nye auger etter slike livserfaringar? Eg likar i alle fall veldig godt å ta bilder av alt eg synes er fint!

  Ynskjer deg og vofsen ei vakker, ny veke!
  God klem frå Elin :)

  SvarSlett