Sider

søndag 20. februar 2011

Vindu,hundeseng og nye støvler

Igår var vi en tur på Malvik-senteret.Det er et nytt senter som åpna i fjor høst i Malvik som ikke ligger så langt fra Trondheim. Var spent for jeg hadde hørt det skulle være mange små å spennende interiørbutikker.Men med en slunken lommebok så tenkte jeg at vindusshopping er det det blir denne gangen.Den gang ei!
Denne ble med hjem,fra dyrebutikken Marits Zoo.

Alfred har vært flink til å spare av flaskepenger.Han hadde 250 kroner selv å de var øremerket hundeseng.Hadde lyst han skulle ha en liten soffa,syns de er så tøffe men de er ganske dyre da.Da kom vi over denne i kurv.Jeg elsker kurv å har flere stoler å bord i kurv.

Med litt godbiter så fikk jeg han opp i den nye hundesenga. Om han kommer til å ligge der er en annen sak.Han lå i den i 5 minutter i går kveld å tusla bort til kurvstolen i gangen å lå der lenge.

Jeg har i flere år ønska meg slike Ilse Jacobsen støvler.Og på Skoringen på Malvik-senteret så stod de å ropte på meg. Kom å prøv!! Jeg prøvde beige og brune.Og min samboer sa at jeg skulle unne meg slike.Jeg valgte brune.Er kjempefornøyd!

Alfred syns snøringen på de var ordentlig spennende.
Helt på tampen av runden på Malvik-senteret så gikk jeg innom en nydelig blomsterbutikk.Da så jeg denne...

Sånne gamle vinduer har jeg sett hos mange blogger å syns de er knallfine.Jeg prøver å ikke herme for mye men jeg syns de er vanvittig fine.Og den fikk være med hjem,som jeg sa til min samboer at det er ikke sikkert jeg noengang finner et så fint vindu igjen... og da kommer vi til å angre oss da.


Jeg ante ikke hvor jeg skulle ha den,det samme med hundesengen.Vi har egentlig ikke plass,men der det er hjerterom er det husrom.Man lager plass.Flytter om å fjernet litt så blir det plass.Er kjempefornøyd med handelen.

9 kommentarer:

 1. Så typisk at du vandrer i nabolaget når jeg er bortreist da! :) Jeg har også lyst på den hundesenga, men foreløpig har vi ikke tatt oss plass - Lukas har jo buret sitt på stua fra før, så vi får se når vi flytter. Og gjett om jeg sikler på nye støvler hver gang jeg går forbi. Du kommer til å bli kjempeglad i dem, det er jeg sikker på. Jeg er i alle fall knallfornøyd med mine, men de har begynt å "knirke" (sikkert slitt såle?) så heretter får de ble på hytta. Men ett nytt par står på ønskelista ja, absolutt!

  Lukas hoster ikke lenger, det er deilig. Han storkoser seg på hytta, akkurat nå ligger han som et slakt etter mange timer ute.

  Hvordan går det med hosten din? Håper du får en kjempefin uke :)

  SvarSlett
 2. Så utrolig søt hundeseng! Den var bare helt nydelig og Alfred var bare så søt på bilde der han ligger i den.

  SvarSlett
 3. Så fin hundeseng!
  Min cairn Bella bruker stort sett ikke sengen sin...enten gjør katten det ellers så gidder hun ikke så ofte!
  Liker best å ligge i armkroken eller sofaen sammen oss!

  SvarSlett
 4. For en riktig så fin seng Alfred har fått seg!
  Min hund har en kurvseng, bruker den kun når han vet at vi ser... sitter som en prest oppi den, og håper på en go'bit:):)
  Det vinduet var nydelig fin, jeg har og en. Men har enda den dag i dag ikke klart å bli fortrolig med plass til den, finner sikkert etter hver!

  God bedring, leste litt lenger ned at formen ikke var noe særlig.
  Kos deg! Klem fra meg.

  SvarSlett
 5. Grete,ja vi tenkte jo at nå er ikke Grete her i Malvik så da drar vi dit ja :-) Neida,helt tilfeldig at vi dro igår ja.Kjempefint senter. Masse flotte butikker.Karin

  SvarSlett
 6. Forstår godt at du måtte ha det nydelige vinduet! :)

  Tusen takk for at dere har troen på meg! Og det er jo klart... OM jeg får den utgitt blir det noen voldsomme gledesinnlegg i bloggen. ;) Men nåløye det der, så får nå skrive ferdig historien først, og så krysse fingrene siden.

  Jeg synes forresten du aldri skal unnskylde deg for å kanskje "herme", for å hente inspirasjon er lov. Ingen får helt like hjem av den grunn! :) Om noen er redd for å bli "hermet" etter, så får de la være å legge ut bilder på nettet! ;)

  Stor klem

  SvarSlett
 7. Kjempe fint vindu! De er så andvendlige så man kan aldri få nok;)

  Ps. giveaway hos meg:)

  Klem Malin

  SvarSlett
 8. Hei kjære du! Takk for dine alltid så koselege besøk hos meg! Heldig du var med handlinga di! Eg er blakk, men kunne gjerne ha hatt meg ein skikkeleg handlerunde. Både shoppe til meg sjølv, og huset. Men det er uaktuelt no. Slike støvlar har eg også sikla på, kjempefine! Og det vinduet var jo eit funn! Av og til må ein berre slå til!

  Håper du har bedre dagar enn før i vinter!

  Klem E :)

  SvarSlett
 9. Tusen takk for koselig komentar :-)

  Du får kose deg på turen da!

  Du er heldig, ikke vært der før....

  klem

  SvarSlett