Sider

lørdag 5. mars 2011

LONDON


Her kommer en hilsen fra selveste LONDON. Vi reiste hit på tirsdag og skal dra hjem imorra,søndag.
 Her står jeg på undergrunnen å venter på toget.Med min I LOVE LONDON shopping-bag som jeg bruker hver dag jeg er her.Skikkelig turist med andre ord.
Her er jeg utenfor en pizza shappe i Notting Hill.Hvis dere lurer på om det er kaldt til meg,JA!!! Det er skikkelig surt her.Men jeg har pakka smart og både vanter og longs ble med.Heldigvis!
Møtte også min niese,Camilla og hennes kjæreste,(ikke med på bildet) mens vi var her.Koslig!
 


 Sjelden jeg blir fornøyd med bilder av meg selv,men disse 3 ble jeg fornøyd med.De to siste er fra Kew Garden,botanisk hage som vi besøkte.Anbefales!
Her er det obligatoriske bilde,stå foran Big Ben. Idag skal vi på Camden Market og en tur tilbake til Soho.Ønsker dere alle fin helg videre.

7 kommentarer:

 1. Så vårlig og flott det så ut i verdensbyen! Her hjemme fikk vi vinter igjen i går, til glede for den firbeinte og litt mer frustrasjon for oss tobeinte. Men det går sikkert rett vei snart igjen :) Håper du storkoser deg videre, og god tur hjem igjen - kanskje vi kan ta en tur i marka om ikke så lenge?

  Klem!

  SvarSlett
 2. Så koslig innlegg! Det gleder meg å høre at dere koser dere i London, min favorittby, hihi. Dere har fått tatt noen nydelige bilder og jeg er så glad for at vi fikk møttes og hatt en nydelig dag sammen. Kos dere siste dagen deres her også sees vi snart igjen =)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Tusen takk for hyggelig hilsen i bloggen min!
  London står på listen vår over " Skal oppleves i nærmeste fremtid" -for byen er ett av stedene ingen av oss har vært enda!
  Tips tas derimot imot med stor takk!
  Flotte bilder av deg også!
  Ha en fin mandag!

  SvarSlett
 4. Ååå, bare litt misunnelig på den Londonturen altså. Jeg har vært der to ganger, men det er mange år siden nå.
  Med vaskerommet går det bra. Min kjære danske har fått tørket rommet og reparert veggen. Nå er det bare å vente på dommen fra forsikringsselskapet. Spennende!
  Håper du har en fin kveld og koser deg maks med mammadalten;)
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for fine ord! Og ja, jeg får vel ta det som et kompliment. Satte morgenkaffen litt i halsen da mailen kom, men så lo jeg godt. :)

  Ah... London har jeg aldri vært i, men ønsker...! Akkurat det er litt dumt med at ungene har faren sin i Marokko. ELSKER Marokko, men det finnes en hel verden der ute som også venter. Senere, senere! :)

  Klem

  SvarSlett
 6. Så skjønn du er! Eksotisk stil er vel ikke akkurat det jeg tenker jeg har, selv om jeg gjerne skulle hatt det. :) Blir vel mest mix. Men jeg er glad jeg fikk inn litt farger i stuen. Det gjorde seg, synes jeg! :)

  Klem

  SvarSlett
 7. London var vi til i fjor. Veldig mye og se der.
  Var dere på Harrods? For en butikk og så dyrt som det var der, men moro og se alt de hadde.

  Ser ut som dere hadde en fin tur også.
  Så fin du er:)
  Klem

  SvarSlett