Sider

torsdag 1. desember 2011

Skremselspropaganda mottas med takk!


Du er vel nysgjerrig på overskrifta mi tenker jeg... Jo nå skal du høre.Forrige fredag gikk vi tom for dopet mitt,pepsi max.Da handla vi 11 flasker med pepsi max. På tirsdag hadd vi ei halv flaske igjen.Vi er to personer,men i helga var vi 3. Jeg vet jeg er avhengig. Jeg blir dårlig om jeg ikke får.Er det normalt å drikke så mye?Er det noe galt med oss? Kan noen skremme meg så jeg slutter?? Kan noen si hva jeg gjør med tennene mine og kroppen min? På søndag drakk jeg kun brus,gjennom hele dagen..ikke no` vann,ikke no` juice,bare pepsi max.
HJELP!!
Det er e ting til jeg lurer på,jeg prøver på å forandre headingen min.Da får jeg beskjed om at jeg har brukt opp ett eller annet og får lov å lese noe på engelsk som jeg forstår at jeg må visst betale for å legge inn nye bilder.Noen som har greie på dette??
Tok med meg disse figurene ute idag,knipsa litt bilder ute. Det er grønne plener og bare veier.Jeg tror pinadø jeg tar ut scootern igjen jeg altså.
De fine englene mine som er en av de fineste julegavene jeg har fått.
Vi har kjøpt oss ny tv-benk.Vi har så mye stæsj og 3 av de stod oppå den forrige,det ble ikke pent.Nå er alt plassert under.Vi er riktig så fornøyde.

Denne hjemmesnekra dekorasjonen står på tv-benken. Lilla siden det er advent.

Tok med meg ting ut idag å knipsa,har noen brune kasser som jeg fyller med diverse kuler og granbar (kunstig) og litt stjerner så blir det sååå fint.

Det er viktig å tenke på alt man er takknemlig for i disse tider, jeg er veldig glad og fornøyd med alt jeg har fått dette året. Jeg har god helse og det har alle rundt meg.Det er noe av det viktigste som fins.Jeg pynter med ting jeg har fra før og kjøper sjelden noe nytt.
Alfred har det bare godt.Alle valpene hans er nå solgt.Brage reiser til Stavanger og Burre til Rissa.Begge to fikk oppfylt juleønsket sitt,en ny familie til jul.Dette er det beste som kunne skjedd meg og jeg er veldig glad og håper og tror de får det kjempegodt.

Her er de skjønningene...Vi var å besøkte de igår og tok farvel med de.Brage (til høyre) blir så glad når han ser oss at han tisser av glede.Ønsker de masse masse lykke til og jeg vet at den nye familien får en kos jul med disse.

4 kommentarer:

  1. Du Karin, du Karin - jammen har du mange morsomme spørsmål :) Jeg drikker ikke brus, og prøver å få ungene til å begrense seg også. Brus med kunstig sukker/søtstoff får de ikke i det hele tatt. Blant annet er det noen skumle stoffer i noen av dem (aspartam) som kan være kreftfremkallende. Og kroppen tror at den har fått sukker, og "krever" kompensasjon for det gjennom annet man drikker eller spiser, så det er nok ikke spesielt lurt som vektvokter heller. For min egen del - det smaker da virkelig ikke godt...??!! Men uansett - det er sikkert ikke så sunt heller. Vann er alltid lurt :)

    Så supert at valpene har fått seg nye familier! Nå krysser vi bare fingrene for at de får det kjempefint der de skal bo.

    Headerting på blogspot kan jeg dessverre ikke hjelpe deg med, men det fins kanskje en hjelp-adresse som du kan kontakte?

    Utrolig koselig pynt du har. Jeg må innrømme at det er litt sparsomt her, i alle fall ennå. Men vi skal jo feire jul hjemme i år og for første gang i nytt hus, så det skal vel bli litt mer stæsj når bare mor kommer seg på beina. Det sort-hvitt-bildet med bare rødt hjerte er jo bare bedårende :)

    Ha en nydelig kveld og hils Alfred!

    SvarSlett
  2. Hei Karin!
    Måtte le litt av deg nå. Selv så drikker jeg også bare sukkerfritt selv om det går i Cola zero her. Men er gudskjelov ikke brusavhengig så altfor mye blir det ikke. Ellers så er jeg enig med Grete over her. For mye er ikke bra. Jeg drikker i grunn mest vann jeg. Og et par kaffekopper må jeg ha.
    Synes du har pynta kjempekoselig jeg. Selv så bruker jeg mye arvet så jula hos oss er alltid rød og nissete selv om jeg drømmer meg bort i alle hvite julehjem.
    Så bra at valpene har fått nye hjem. Utrolig søte da!
    Jeg er en dataidiot så jeg kan nok heller ikke hjelpe deg med headeren:(
    Håper du nyter førjulstiden og Alfred:)
    Klem fra meg!

    SvarSlett
  3. Hei Karin :)
    Tusen takk for alltid så koselig ord
    på bloggen min, de varmer og gjør godt
    i hjerte ღ ang brus så kan jeg ikke
    hjelpe så godt, vet bare at det ikke
    er bra uansett om det er light eller
    ikke :) Header og bilder generellt,
    så tror jeg (høres slik ut) at du har
    kanskje brukt opp kvoten din? - og da
    må du kjøpe deg mer plass, eller starte
    opp en ny blogg :) Hvordan kjøpe deg
    mer plass vet jeg dessverre ikke hvordan
    du gjør, men det finner du sikkert litt
    ut om hvis du søker på goggle :) Flotte
    nisser, engler og oppsattser du har her
    Ja tiden er vel snart her for å finne
    frem juletingene - jeg har ikke kommet
    så langt ennå - har dessverre ikke vært
    helt i form den siste tiden... Ønsker deg
    en fortsatt fin adventstid og uke, stor
    klem fra Mette :)

    PS! - for å se hvor mye bildeplass du har
    så kan du se dette når du f.eks skal lage
    et nytt innlegg og laste opp bilder.
    Last opp et bilde i REDIGER I HTML og ikke
    der det står SKRIV. Da får du opp der du
    skal laste opp bilder, NEDERST der står
    det hvor mye du bruker for tiden, f.eks
    230MB (22%) av 1024MB

    - etter dette står det et spørsmålstegn
    klikk der å lese. Hvis du ikke forstår
    engelsk så godt kan du bruke google translate
    - her kan du kopiere den engelske teksten og
    få den oversatt til det f. eks Norsk :) Håper
    du får det til, hvis ikke spør igjen :) Klem
    fra Mette

    SvarSlett
  4. Flotte dekorasjoner du har laget deg :) Er som du skriver, i disse tider er det viktig å ta vare og sette pris på det man har. Vi fikk en hard start på jula, men jeg klarer iallefall å se lys i enden av tunnelen, og kose meg blant nisser og levende lys. Ha en flott adventstid! :)

    SvarSlett