Sider

lørdag 4. februar 2012

God kveld

Jeg har dilla på lykter for tida..det kribler i magen når jeg ser noen og jeg har lyst på maaange flere.
De fleste lyktene har jeg handlet selv,men noen har jeg fått. Gi meg ei lykt så blir jeg fornøyd uansett.

Syns disse sinkhusene er så utrolig fine.Har kjøpt noen små som jeg skal gi bort i julegave,ja du leste riktig,jeg har begynt med årets julegaver.Smart?! Jeg har kjøpt ei lita lykt til meg selv også,men den har jeg ikke bilde av,ennå. Disse fins nå nesten overalt å er en kjempefin ting å gi bort i gave.Men jeg føler alikavel at det ikke er hos alle de passer inn.Min mammas stue tror jeg ikke de hadde passet i.Men de to som får disse lyktene, fra Alfred til jul,tror jeg blir fornøyd.

Ønsker alle en deilig helg,med mye god (?) musikk i Melodi grand prix.Måtte den beste(?) vinne.

3 kommentarer:

 1. Så mange fiiine lykter! Har litt dilla jeg også :)

  Nyt kvelden og MGP :)

  Klemmer fra Tove

  SvarSlett
 2. Hehe... JEG ser rotet! Ok, er vel mest konsollbordet "på avveie" som plager meg. Det hvite som måtte vike for peisen står nå bare helt på halv 8 i åpningen til tv- stuen. Må få det ut av huset!

  Men tusen takk for fine ord! Og ja, jeg har klappet meg på skulderen opptil flere ganger. "DU kan da ikke bygge opp vegg og ramme selv!" sa min far da jeg fortalte at jeg hadde planer om akkurat det.
  Jo, jeg KAN!!! ;) Jammen gleder jeg meg til å få alt ferdig og få min far på besøk. Hehe

  Jeg har også fullstendig dilla på lykter. De er så skjønne og stemningsskapende! Som det bildet du viser av tre lykter. NYDELIG å ha mange! Og gjerne ulike. Så jeg synes lykte- dilla er en av de beste dillene man kan ha. :)

  Klem

  SvarSlett
 3. Tusen takk for det! Det var kanskje intensjonen til vedkommende å såre, men jeg ble faktisk ikke såret overhodet. Slike meninger blir man bare litt matt av. Tenker det sier mer om vedkommende enn om meg... og det er bare trist at noen er så blanke og ensporet.

  Får håpe vedkommende får reist litt ut i verden og oppleve mer! ;)

  Klem

  SvarSlett